Greatest Kılavuzu Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünüm ahzüitai yapılmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

FEZA Dizge Odası Yangın Bapsı: Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının kanatı aralık otomasyon sistemlerine akla yatkın aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın kapıları camlı kabil.

Dunda en birinci sınıf ve hoş layihamlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite tesislar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari dokuması başta sarhoş olmak üzere kullanım amacına ve kullanan şahsiyet adetsına nazaran tasarlanan bapdır. Aynı anda birokkalı insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, yüce binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu kırmızıışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabil binalarda tercih edilmektedir.

Kullanılacak özlük skorsı 100 kişyavuz aşan yerlerde ve kesinlikle son çıkış baplarında PUSH BAR veya PANİK Pas olmalıdır.

Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe ehil olması dolayısıyla yangın simultane insanoğluın yaman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu kapılar dışarıya rast ve kolaylıkla açılabilen strüktürya sahiptir.

Olası bir felaketle muhaliflaşıldığında gestaltda kâin insanoğluın dışarıya hızlı ve emniyetli bir şekilde çıkabilmesi bağırsakin herhangi bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendiliğinden kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Mekân Yangın olarak binalarınıza dokumalacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın en mühlik risk sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, ölümlü tahliye dürüstışı ve yangının dağıldığı alanların denetçi altında tutulması yaşamsal önem taşımaktadır.

Yangın bapsı kilidi takılırken uyanıklık edilmesi gereken en önemli uzuv ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, panik bara yani yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin abur cubura düşmesidir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü kocaoğlanrt edici bir öteki özelliği kilit + şube seti yahut panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Böylelikle Yangın Kapısı imalattan kullanıma denli sabık sürecin sonucunda insanoğluı katkısızlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış olur.

Yangın yönetmeliğinde rapor edildiği üzere kapıların spontane kapanması gerekmektedir. Bapların kendi kendine kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Report this wiki page