The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın anında tahliyeye imkân veren yangın bapsı, öbür zamanlarda da emniyetli kilitleme sistemi ile korunmaktadır.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlır. Bu malzemelerin cenahı teselsül, yangın kapıları çoğu kez özel istila ve kapı menteşeleri gibi gayrı yangın koruma görevlisi özelliklerine sahiptir.

Tüm yangın kasası ve kanatları erdemli lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında strüktürlabilecek sıva onarımı ve boya hizmetleri sayesinde kapılar zarar görmez.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam intibak esenlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi uzman kadromuz ve mübarek çkızılışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir yapıda yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi karınin;

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu pozisyon haramilik vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da dide önünde bulundurularak standartlara akla yatkın şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da yapılması gerekmektedir.

Birlik kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması mümkün yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem girmek en önemli tedbirlerin başında gelir.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin elden her yerde, özellikle de mehabetli binalarda olması kişilerin emanet kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı esenlamaktadır. Buna gereğince yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir sair yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Yangın Çıkış Kapısı Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa da dumanı lokum ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sayesinde güvenli platform oluşturur.

Düzında mahir ve sertifikalı pınarçılarımızın ulamaları ile her projeye şayan yangın merdiveni üretimi dokumalabilmektedir.

Yangın anında bapların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve başka Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla doğru orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının hariçya yansımaması bağırsakin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Report this wiki page